Terreinen

Terreinen

Wij, als SPRINGS vzw, zijn trots op onze 4 nieuwe kunstgrasvelden, die we ter beschikking hebben voor onze eigen thuisclubs, maar die bovendien ook door u gehuurd kunnen worden!

Alle aanwezige kunstgrasvelden zijn officieel goedgekeurd door de Belgische voetbalbond. Drie van deze vier terreinen zijn eveneens gekeurd en goed bevonden voor officiële korfbalwedstrijden. Hoofdzakelijk wordt hier door onze gebruikers dan ook de voetbal- en korfbalsport beoefend, maar eveneens andere sporten of vormen van vrije tijds besteding zijn mogelijk, mits goedkeuring vooraf.

Indien u graag wil kennis maken met onze moderne accommodatie of op onregelmatige basis wil komen sporten op één van onze terreinen, gelieve contact op te nemen met ons via het online contactformulier, dat u terug vindt in het menu ‘contact’ of via mail naar info@springsvzw.be

Wil u als club of ploeg het volgende seizoen graag op regelmatige basis op onze nieuwe accommodatie trainen en/of wedstrijden spelen? Gelieve dan onderstaande formulieren in te vullen vóór 31 maart 2023.

Voor richtlijnen of informatie over wat er al dan niet toegelaten is op deze kunstgrasvelden en in het gehele gebouw met kleedkamers, kantines, vergaderruimtes en sanitair kan u nalezen in het huishoudelijk reglement. Dit reglement is terug te vinden onder het menu ‘reglement’. Eveneens betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden kan u onder dit menu terugvinden.

De geldende tarieven voor het huren van deze nieuwe terreinen vindt u hier terug.

Overzicht veldbezetting

Alvast veel sportplezier toegewenst!